Du kontaktar lättast en pedagog genom lärportalen It’s Learning.
När du loggat in klickar du på ditt barns namn i menyn längst upp sedan hittar du ditt barns mentorer överst på sidan. Du skickar ett meddelande till en mentor genom att klicka på dennes namn.
Du kan också direkt öppna meddelandefunktionen genom att klicka på pratbubblan längst upp till höger i webbläsaren eller på ”MEDDELANDEN” i appen.
Vill du komma i kontakt med fritidshemmet ska du höra av dig till skoladministratören. Kontaktuppgifter hittar du under ”Kontakta oss” till höger eller nedan. Du kan även anmäla tillfälliga schemaändringar genom Skola24.
Vår vision är att lärare, elever och vårdnadshavare tillsammans ska skapa framtidens kompetenser genom kreativitet, samarbete och kunskaper.
På Harlösa skola är vi stolta över:
• våra trevliga och studiemotiverade elever
• vår kompetenta och professionella personal
• vår fina skola med dess vackra utsikt
Skolans mindre format ger en familjär ton och en trygghet hos barnen där alla känner alla.
På Harlösa skola hittar du ljusa fina klassrum, vår matsal Gladan och en modern idrottshall.
Verksamheten
Fritidshemmet har en inriktning med daglig utevistelse. Varje vecka går vi till hallen, erbjuder skapande verksamhet och går på en utedag. Övriga dagar erbjuder vi aktivitetslådor efter barnens intresse för att stimulera och utveckla barnen.
Som vårdnadshavare till elev på Harlösa skola har du möjlighet att delta i skolsamråd. Skolsamrådet träffas två gånger per termin. Varje klass har två vårdnadshavare som representerar klassen. På skolsamrådet deltar klassrepresentanter, elever från elevrådet och skolledning.
Varje termin bjuder respektive klasslärare in till föräldramöte där vårdnadshavare får ta del av det arbete som görs i förskola/skola.
En gång varje termin erbjuds utvecklingssamtal där barns och elevers utveckling och lärande diskuteras.
Samrådsmöte hålls med syfte att hålla en god dialog och relation mellan hem och skola samt utveckla skolverksamheten på bästa sätt. Föräldrarna har genom samrådet möjlighet till inflytande på skolan. Frågor som tas upp, diskuteras och eventuellt genererar beslut av karaktären utveckling och förbättring av skolans verksamhet och miljö.